Letenkový koutek
Možná bychom měli nahodit dřív, než to budou mít jiní... hm?
Tak snímek obrazovky umí snad dělat každý, jen tím to končí. Takové ceny nejsou..
Sultan Mahagon bin Bordo napsal(a):To mě mrzí. Neni potřeba problikávat všechny termíny,stačí jeden a pak vidět kalendář (opakující se pondělí až středa)...
On každej pracuje Po-Pá 9-17, a pak se pere o víkendový letenky, hotely, a místo v turistickejch peklech, nebo co? Že to tobě z pražskýho kanclu přijde nepohodlný, neznamená, že někdo, kdo dělá v Brně krátkej/dlouhej tejden toho nevyužije. Nebo si vezme dovolenou/homeoffice, protože v týdnu je v destinaci volnějc.
Brume, je tam jarní Barcelona pod 1500 Kč, termíny týdenní nebo začátkem týdne, odlet 20:40.. myslíš tohle získá hodně zájemců?
nevim, návrat cajk, let tam pro nás spořivý taky, dá se rovnou usnout na airside a ušetřit za hotel :-)
plus den dovolený ušetřenej díky svátku...proč ne? Určitě bych to bral radši než Keňu za 50k, ale třeba tu čtenáři naopak chtěj zrovna to...statistiku klikání nemám...
Jediný, co jsem chtěl obhájit, je to, že po/út/st může být pro někoho zajímavější, než víkend. Sám jsem tak prolítal kdysi celou Evropu, když jsem dělal krátkej/dlouhej (to bylo ale za cent/euro). Plus vzít si den dva volna v týdnu je obvykle v takových pozicích jednodušší (každej rád zaskočí v týdnu výměnou za volno jindy o víkendu).
Já s tebou naprosto souhlasím, každý přijde na to své a pro každého je vhodné něco jiného.
akorát drtivá většina jede po-pa a je mnohem větší zájem o tyhle lety.
Přesně tahle diskuze ukazuje, že sem patří všechno, protože každému prostě vyhovuje něco jiného (já taky už dlouho nepracuju po-pá, zájezdy vers. letenky preferuju tak 50/50 dle situace, kdo letí, atd., vítám jak economy, tak business, tak first, atd.). Takže za mě super všechny informace a komu se to nelíbí, ať tu akci ignoruje a všimne si až té další (i na hlavní stránku se jich vejde víc). A že tady nejsou všechny akce jako první jsem zatím nikdy nevyčítal tomuhle webu, ale sobě, že jsem neměl být linej a taky se obas podívat jinam.
to může, ale taky je to asi o atraktivnosti těch destinací. A Poznaň za 800 uděláš kolikrát i busem, takže to zase tak nevyniká.
Kolikrát jsou ty nabídky součástí nějaký větší akce, takže třeba vidíš, že wizz má sale na Balkán, a i když tady je Praha-Skopje, při tý příležitosti objevíš (a koupíš) třeba BTS-Ohrid. Teda já třeba ten přehled mám odjinud, ale umim si představit, že průměrnej/náhodnej návštěvník to takhle může využít.
Akce píšeme tak, aby nám samotným dávaly smysl k proletění. Pokud ne, nepíšeme ji ať je to cokoliv.
To, že ne všem je to podle gusta, je logické a hlavně je to tak správně. Někomu tu nějaká akce chybí, jinému přebývá.
Máme záběr široký a stačí si počkat a udělat si vlastní filtr toho, co tu máme.
Určitě beru na vědomí kritiku a nepřu se za svou pravdu. Rád nad tím přemýšlím a posouvám se kupředu.
Z logiky věci tu bude více akcí na víkend, než ve všední dny. Pokud je ale cenová akce výhodná, bude i letenka po Evropě od pondělí do středy.
🇹🇬 Togo z Krakov
✈️ Aerolinka: Brussels Airlines
🛫 Odlet: 🇵🇱 Krakov (KRK)
🛬 Přílet: 🇹🇬 Lomé (LFW)
🗓️ Termíny : duben - prosinec 2026
🧳 Zavazadla:
- příruční
- 7kg kabinové
💰 Cena: 1 530 PLN
(1 569 PLN bez nočního přestupu v Bruselu, ale přestupem navíc)
No konečně!!!! Mně napr. vyhovuje po X pa a díky za ně!!!! Hoši, nejste jedini, komu tento web dává velmi dobré a smysl davajici příležitosti. Ty zbytečné diskuze !!
Davide, dik za Vaši práci.
Jednosměrné letenky na přímé lety z Polska do Vietnamu a Thajska (přes r.pl).
Třeba dobrý začátek cesty kolem světa? Rovník je nedaleko.
🇻🇳 Jednosměrné letenky z Polska na Phú Quốc
✈️ Aerolinka: World2Fly
🛫 Odlet: 🇵🇱 Poznaň (POZ) / Katovice (KTW)
🛬 Přílet: 🇻🇳 Phú Quốc (PQC)
🗓️ Termíny : 13. / 15. března 2026
🧳 Zavazadla:
- příruční
- 7kg kabinové
- 23kg odbavené zavazadlo
💰 Cena: 750 PLN
🇹🇭 Jednosměrné letenky z Katovic do Bangkoku
✈️ Aerolinka: LOT Charters
🛫 Odlet: 🇵🇱 Katovice (KTW)
🛬 Přílet: 🇹🇭 Bangkok (PQC)
🗓️ Termíny : 14. března 2026
🧳 Zavazadla:
- příruční
- 5kg kabinové
- 20kg odbavené zavazadlo
💰 Cena: 950 PLN
David Eiselt napsal(a):Možná bychom měli nahodit dřív, než to budou mít jiní... hm?
Stále nahazujete? :D
🇹🇭 Thajsko z Prahy
✈️ Dopravce: Condor a Bangkok Airways
🛫 Odlet: 🇨🇿 Praha (PRG)
🛬 Bangkok (BKK)
• 1× přestup
• příruční zavazadlo
💰 od 10 413 Kč
🛬 Phuket (HKT)
• 1× přestup tam, 2× přestup zpět
• příruční zavazadlo tam, kabinové + odbavené zpět
💰 od 13 080 Kč
🛬 Vnitrostátní destinace (navazující lety v Thajsku)
• 2× přestup
• příruční, kabinové i odbavené zavazadlo
Trat (TDX) – 💰 od 15 130 Kč
Sukhothai (THS) – 💰 od 15 328 Kč
Čiang Mai (CNX) – 💰 od 15 348 Kč
Koh Samui (USM) – 💰 od 17 752 Kč
Krabi (KBV) – 💰 od 18 802 Kč
🗓️ Dostupné termíny: březen – červen 2026
Není. Může třeba měsíc cestovat po Asii a vracet se úplně odjinud. Třeba stopem. Už ani nepamatuju, kdy jsem si kupoval letenky tam i zpět do stejné destinace (chápu, že to tak řada lidí má, zejména koupací ovečky).
Je. Pán rýpal rýpe do reklamy Condoru, která inzeruje destiance za určitou cenu, ale jedná se o cenu jedním směrem při koupi zpáteční letenky. Což dělá mimochodem spousta aerolinek. Nevím, proč se nyní lidí pohoršují právě nad Condorem. Jeho komentář je ale k této nabídce naprosto irelevantní.
"Což dělá mimochodem spousta aerolinek."
Pán tomu asi rozumí velice mnoho. Kde takovou klamavou reklamu ještě viděl, že jsem tak smělý?